DIFUZOARE CU MEMBRANA EPDM

DIFUZOARE CU MEMBRANA EPDM – SERIA Silver II

CARACTERISTICI:

  • Ideal pentru aplicatiile pornire / oprire aer cum ar fi SBR, digestoare aerobice, zone anoxice alternante, precum si cu functionare continua
  • Peste 22 de milioane de difuzoare instalate in intreaga lume in aplicatii municipale si industriale
  • Eficiente inalte certificate de laboratoare autorizate independente
  • Tehnica avansata de realizare a perforatiilor membranelor creeaza bule extrem de fine, uniforme pentru un transfer optim de oxigen
  • Cerinte reduse de intretinere si durata de functionare de peste 10 ani

ANI DE PERFORMANTA DEMONSTRATA

Difuzoarele Sanitaire Silver Series II cu membrana EPDM se caracterizeaza printr-un model unic al perforatiilor, care disperseaza bulele de aer extrem de fin si uniform pentru o eficienta ridicata a transferului de oxigen. Compozitia speciala cu nivel ridicat de elastomer EPDM confera rezistenta sporita la degradare, spre deosebire de celelate membrane si ofera peste 10 ani de performanta dovedita.

Consumul redus de energie si eficienta ridicata sunt posibile datorita formei unice a membranelor, o-ringului integrat si inel de retinere cu etansare filetata, care elimina pierderile de aer. O supapa de sens extrem de eficienta, integrata in membrana, permite operarea zonelor de aerare in regim pornit / oprit.

Sistemele de aerare Sanitaire contin imbinari brevetate, concepute pentru a rezista la dilatare si contractie termica, precum si la alte solicitari dinamice, in timp ce suportii conductelor faciliteaza reglarea inaltimii de instalare pentru o planeitate cat mai uniforma a gridului de aerare. Designul imbinarilor usureaza la maxim instalarea si elimina riscul erorilor in faza de constructie. Atat conductele cat si celelalte elemente ale sistemului Silver Series II sunt interschimbabile cu discurile ceramice Sanitaire.