DIFUZOARE CERAMICE

DIFUZOARE CERAMICE

CARACTERISTICI:

  • Pentru aerare in ape puternic corozive
  • Turnarea speciala prin compresie asigura transferul de oxigen de inalta eficienta
  • Durata de viata a sistemului 20+ ani cu costuri reduse de intretinere
  • Permit inlocuire facila cu discurile Sanitaire cu membrana EPDM si invers

COST REDUS AL BENEFICIARILOR

Difuzoarele ceramice Sanitaire reprezinta solutia optima pentru aplicatiile de aerare in ape uzate agresive si realizeaza un transfer ridicat de oxigen cu eficienta si costuri reduse. Tehnica specializata de turnare prin compresie asigura forma optima pentru transferul de oxigen de inalta eficienta la presiuni scazute de operare. Zonele cu densitate variabila de pe suprafata discului favorizeaza distributia uniforma a fluxului de aer, cu pierderi de sarcina scazute, consum redus de energie si costuri reduse de operare.

CONCEPUT SA REZISTE FARA PIERDERI DE ENERGIE

Discurile ceramice Sanitaire sunt dotate cu un inel de fixare filetat etans, care asigura etansare fara pierderi de aer. Pe masura ce creste presiunea aerului, creste si presiunea pe O-ring, realizandu-se o etansare fara pierderi de aer. Eliminarea pierderilor de aer conduce la eliminarea pierderilor de energie.

Rezistente, durabile si rezistente la colmatare, discurile ceramice Sanitaire au costuri reduse de intretinere si au durata de functionare de peste 20 ani. Pentru a prelungi si mai mult durata de viata, se poate utiliza sistemul optional de purjare.