DIFUZOARE BANDA, CU MEMBRANA

DIFUZOARE BANDA, CU MEMBRANA – SERIA Gold

CARACTERISTICI:

  • Ideal pentru aplicatii cu densitate mare, debite scazute
  • Disponibil in lungimi de 90”, 59”, 28” pentru a asigura densitate mare, cu acoperirea intregului radier indiferent de configuratia bazinului
  • Eficienta crescuta a transferului de oxigen standard (SOTE) de pana la 3% pe fiecare 30 cm de submergenta
  • Designul modular si pre-asamblarea difuzoarelor faciliteaza instalarea cu costuri reduse si retehnologizari fara complicatii
  • Tubulatura din PVC 4” rezistenta la coroziune, UV si variatii de temperatura
  • Durata de viata preconizata este de 30 ani, in conditiile intretinerii corespunzatoare

TRANSFER MARE DE OXIGEN PENTRU INDEPLINIREA CERINTELOR DE CALITATE A EFLUENTULUI

Difuzorii cu bule fine Sanitaire Gold sunt conceputi pentru a maximiza eficienta, mentinand in acelasi timp o uniformitate excelenta in intreaga membrana si in toata grila de aerare. Geometria unica a difuzorului si membrana micro-perforata de ultima tehnologie permit realizarea unui sistem de aerare cu densitate mare de acoperire a radierului si flux redus de aer, care, coroborate, asigura transferul ridicat de oxigen folosind o cantitate minima de energie. Se poate optimiza designul sistemului si al retelei de aerare, asigurand debit de aer uniform in grile, eliminand punctele critice, zonele moarte si zonele in care apar curenti, fiecare dintre acestea putand cauza scaderea SOTE.

Difuzoarele din seria Gold s-au dovedit mai rezistente decat alte difuzoare la testele de imbatranire accelerata. Etansarea continua O-ring, amplasata intr-o canelura, previne presiunea excesiva asupra membranei si este robusta; etansarea ranforsata asigura inchiderea membranei fara pierderi de aer.

Caracterul compact face ca aceste difuzoare complete, pre-asamblate sa fie usor si rapid de instalat. Componentele Sanitaire se pot inlocui pentru a permite optimizarea performantei sistemului de aerare. Rezulta, astfel, punere in functiune mai rapida, folosirea inteligenta a resurselor si, in cele din urma, cresterea productivitatii.